Meld deg på Elgrittet 2019!

Vi gleder oss til en ny sykkelfest for store og små, påmeldingen er åpnet!

Nytt av året er en forenkling av rittet, hvor vi har tilpasset arrangementet til familieprofilen vår.  Vi har noen færre øvelser, men fortsatt ett tilbud til alle! De minste kan sykle det kjente Knøtte- og Kalverittet. Alle kan bryne seg på Elgrittet 10 Trim u/tid, eller Elgrittet 20 Trim u/tid. Tenåringene mellom 13 og 16 år kan velge om de vil konkurrere på tid i Elgrittet 20 Ungdom, mens alle fra 17 år kan kjempe mot seg selv, klokka og naboen i hovedrittet Elgrittet 54 Turritt! Selvfølgelig venter den verdensberømte Elgburgeren på deg i mål, sammen med masse flotte premier!

VELKOMMEN!

Vinnere Elgrittlotteriet 2018

 • Gevinst nr. 1 – Valgfrie vinduer m.v. fra Uldal Trevare AS/Maxbo – lodd nr. 645 – Atle Martinsen, 1940 Bjørkelangen
 • Gevinst nr. 2 – Pioner båt fra Cipax AS – lodd nr. 217 – Klaus Saksgård, Stigersveien 6, Røros
 • Gevinst nr. 3 – Stihl motorsag fra Westreng Maskinforretning AS/Stihl Norge AS – lodd nr. 893 – Indre Akershus Blad, 1940 Bjørkelangen
 • Gevinst nr. 4 – Viking gressklipper – fra Westreng Maskinforretning AS/ Stihl Norge AS – lodd nr. 125 – Anniken Olberg, 1940 Bjørkelangen
 • Gevinst nr. 5 – Elgpølse – lodd nr. 1210 – Bodil Ulverud. 2022 Gjerdrum
 • Gevinst nr. 6 – Elgpølse – lodd nr. 1462 – Emilie Daltorp Lundberg, 1963 Fosser
 • Gevinst nr. 7 – Elgpølse – lodd nr. 1211 – Helga Teigen , 2014 Blystadlia
 • Gevinst nr. 8 – Elgpølse – lodd nr. 544 – Leokadia Grudzeiecka, 1960 Løken

Rett trekning foretatt på Lensmannskontoret, Bjørkelangen 29.5. 2018 av Svein Engen.

Vi har både telefonnummer og fullstendig privatadresse på alle vinnerne, som samtlige er kontaktet og blitt orientert.

Vi gratulerer vinnerne!!

Samtidig takker vi gruppene som har stått for loddsalget, og som deler overskuddet ved lotteriet i forhold til solgte lodd.

ELGRITTET 2018

Vinn lånebil for en valgfri helg!

Vår samarbeidspartner Haugerud og Foss Bil As har stand på Elgrittet på søndag. Besøker du dem på stand har du sjansen til å vinne en lånebil (Peugeot 3008 eller 5008)for en valgfri helg!

I tilegg stiller de velvillig opp med Elgritt-profilerte “pace-cars” for å roe ned farten utfra stadion.

Du kan vinne sykkel hvis du deltar på Elgrittet 2018!

Denne kan bli din!

Alt du behøver å gjøre er å delta på Elgrittet på søndag.Vi trekker en heldig vinner av denne lekre premien fra Foss Sport.

Foss Sport stiller i tillegg med egen salgsbod med småvarer som for eksempel slanger/dekk, energiprodukter m.m. Og får du trøbbel med sykkel før start skal du se du får hjelp med det og…

Kun 10 dager igjen til Elgrittet – Er du påmeldt?

Med fantastiske værutsikter og en Elgrittskog i full vårblomstring ligger det meste til rette for et fantastisk Elgrittet 2018 den 27 Mai. Og husk at Elgrittet på ingen måte er kun for de som ønsker å sykle 54 km og 795 høydemeter fortest mulig. Du kan sykle 32 km, med mye sti, eller en familievennlig 20 eller 10 km. Perfekt for en sykkeldag for hele familien.

Og enten du melder deg på 54, 32 eller 20 km lover vi deg masse gira syklister, flott natur, adrenalin og en mettende elgburger når du kommer i mål. (Selvsagt fortsatt inkludert i påmeldingsavgiften)

Vi gleder oss til å seg deg!

Meld deg på nå!

Vel gjennomført dugnad i terrengpartiet

Elgrittkomiteen og Høland Sykkel gjennomførte søndag 13 mai dugnad i terrengpartiet i Elgrittraseen.

Det ble drenert, lagt på mer bark og kloppene/broene er utbedret. Alt ligger tilrette for en flott sykkelopplevelse den 27 mai!

Ikke glem å bestille Elgrittskjorta 2018

Benytt anledningen når du melder deg på årets ritt til å bestille den klassiske Elgrittskjorta, en teknisk treningsskjorte av god kvalitet. Den er i bruk i treningsrom og spinningsaler over hele Østlandet vinteren igjennom. Bestiller du når du melder deg på så får du den til meget gunstige 150,- mens venter du til rittdagen så koster den 200,-.

Parkering og logistikk Elgrittet 2018

Som i 2017 blir det organisert parkering for syklister på to store P-plasser på selve stadion.(Se bildet) Skulle disse bli fulle vil Parkeringsvakter fra Høland IL anvise alternative parkeringer i Løken Sentrum(5-600 meter fra stadion) alternativt andre mindre plasser i nærheten.

MEKK Bjørkelangen stiller med sykkelvask i målområdet, både varmt og kaldt vann.

Det forefinnes også dør direkte inn til 8 store garderober med dusj på langsiden av Høland Stadion, mot start/mål området. Vi oppfordrer til å benytte denne inngangen etter endt ritt. Garderobene vil være merket.

Oversiktsbilde parkering logistikk

Program for Elgrittet 2017

1000 Sekretariatet Elgrittet åpner
1030 Registrering Kalverittet åpner
1130 Start Kalverittet
1300 Start Elgrittet
1500 Premieutdeling Elgrittet

Vinn uttrekkspremier

 • Sykkel fra Foss Sport
 • Lånebil fra Mobile
  + masse annet spennende

Har du Elgritt-strøm?

Bruker du din lokale strømleverandør Høland og Setskog Elverk? De er en av Elgrittets hovedsponsorer.

Visste du at HSEV tilbyr strømforsikring, som lar deg slippe strømregningen dersom du skulle bli syk eller arbeidsledig? I tillegg får du selvsagt spotkraft med makspris og slipper forskuddsbetaling. Se mer på nettsidene deres.

© Faksimile fra hsbank.no

Det finnes bare én Elgritt-bank

Har du forsikringene i orden før Elgrittet 2016? Sparer du nok på “sykkelkontoen” hvert måned? Eller trenger du lån for å kjøpe bolig i Skattumlia, 100 meter fra Elgritt-startstreken?

Vår hovedsponsor Høland og Setskog Sparebank har vært med oss siden starten og er klare for å være bankforbindelsen din resten av livet.

Lik dem på Face og bli totalkunde først som sist.

Ny bil før Elgrittet?

Vurderer du å bytte ut bilen? Hva med den helt nye Hyndai Tuscon eller råtøffe Mazda CX-3 … med god plass til sykkelstativet.

Ta en titt på Mobile og besøk deres nybilutstilling er på hele 900 kvadratmeter som inneholder alle aktuelle Opel-, Mazda- og Hyundai-modeller i flere ulike farger og utstyrsmodeller. De har de aller fleste modellene tilgjengelig for prøvekjøring og kan samtidig tilby takst eller prisvurdering av din eventuelle innbyttebil. Samtidig tilbyr Mobile meget konkurransedyktige finansierings løsninger.

www.mobile.no

Utfordre venner til Elgrittet!

Sjekk ut utfordret.no. Her kan du kjøpe gavekort på Elgrittet til vennene som har alt – og som kunne trengt en utfordring.

Utfordret er et satsningsområde for Abx Sport og Helse sammen med Idrettsreiser og Veterans Open. Alle satsingsområdene tilbyr aktiviteter, kunnskap og midler som skal bidra til en ønsket, positiv utvikling av folkehelsen i Norge.

Side 1 av 212