Gå til: Lokasjon | Program | StarttiderPremiering | Regler | Løypene

Elgrittet – fortsatt et treningsmål for hele familien!

Høland Idretts og Ungdomslag arrangerer søndag 29. mai Elgrittet 2022, som siden starten i 2013 har etablert seg som et av de mest attraktive sykkelrittene på Romerike.

Start og mål er på Høland IUL’s flotte anlegg på Høland Stadion. Traseen til Elgrittet går i hovedsak på grusvei, kun med et par korte innslag av sti/terreng, gjennom noe av den vakreste naturen skogbygda Aurskog-Høland har å by på. Hovedrittet er 54 km langt, går over hele 792 høydemeter og betegnes som et tøft ritt med slutt-tid for de beste på opp mot 2 timer.

I tillegg tilbys fire andre løyper, Elgrittet 32 Ungdom (13-16 år) med tidtaking, Elgrittet 20 Trim u/tid, Elgrittet 10 Trim u/tid og Kalverittet 1km, samt Knøtterittet, en liten sløyfe på stadion for de aller minste.

Rittet har sitt utgangspunkt fra Høland Stadion med både start og innkomst. Her kan deltagerne benytte seg av nye og moderne garderobeforhold. Innbakt i startkontingenten er også i år en skikkelig elgburger for sultne syklister. Øvrige tilskuere vil selvfølgelig også kunne kjøpe seg en Elgrittburger klubbhusets kafe.

Påmelding, tidtaging og resultatservice gjennomføres profesjonelt i samarbeid med Quick Timing, herunder også mellomtider midtveis i løpet.

 

Besøksadresse:
Høland Stadion
Idrettsveien 4
1960 Løken