Din nye bolig – i sykkelavstand til Elgrittet

[Sponset innhold fra vår sponsor Aktiv] Er du på jakt etter ny bolig må du sørge for at ditt nye hjem ligger i sykkelavstand til Høland stadion.

Her er fire gode alternativer:

Liljesvingen 24

Liljesvingen 24, 2150 Årnes
Kun 50 km fra Høland stadion

Nyoppført og fin enebolig på solrik tomt, med gode uteplasser og carport. Umiddelbar nærhet til turmuligheter.

Liljesvingen 24 er en fin, nyoppført enebolig over to plan, beliggende med umiddelbar nærhet til lysløype og turstier. Boligen ligger på en solrik tomt som grenser til skog og har flere gode uteplasser for utendørs hygge. Det er parkering i tilbygd carport.

Eneboligen er av type Trend og samme type bolig som er benyttet i tv-serien Huset på Tv 2. Boligen fremstår med en praktisk planløsning og luftige rom, hvor store vindusflater ivaretar flotte lysforhold. I hele første etasje er det gulvvarme. Huset består av et stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer og to luftige stuer, hvorav én med ildsted. Videre er det et to pene bad med dusjhjørne og tre gode soverom med garderobeløsning. Det er skyvedørsgarderobe i entré og ekstra lagringsplass i bod.

Les mer på Finn.no

Balderveien 10C

Baldervegen 10 C, 1920 Sørumsand
Kun 32 km fra Høland stadion

Pent rekkehus med to ildsteder, nytt kjøkken og solrike uteplasser. Sentral beliggenhet med nærhet til alt!

Baldervegen 10 C er et lyst og trivelig andelsrekkehus over to plan, beliggende i barnevennlige og solrike omgivelser på Sennerud. Rekkehuset har flotte uteplasser hvor solen kan nytes fra morgen til kveld. Rett nede i gata kan barna boltre seg på skolens uteareal med idrettsbaner, lekeapparat og store gressletter. Boligen har en meget sentral beliggenhet, med nærhet til alt av servicefunksjoner og offentlig kommunikasjon.

Rekkehuset har lyse og romslige oppholdsrom med store vindusflater, peisovn, og utgang til balkong mot vest. Videre finner du et nytt, delikat kjøkken med innredning fra 2016, bad, separat vaskerom og tre gode soverom. Boligen har reservert parkeringsplass, og gode lagringsmuligheter i to innvendige boder og en utvendig bod ved inngangsparti.

Se mer på Finn.no

 

Harald Postsvei 7B

Harald Postsvei 7B, 1930 Aurskog
25 km fra Høland Stadion

Lekker, kjedet enebolig fra 2015 med garasje, stor markterrasse og fin balkong. Sentralt og barnevennlig område.

Harald Posts vei 7 B er en lekker, kjedet enebolig fra 2015, beliggende i et naturskjønt og barnevennlig område nær sentrum. I umiddelbar nærhet ligger Aursmoen barne- og ungdomsskole. Boligen har en stor, deilig markterrasse og en fin balkong, tilrettelagt for å nyte solen. Boligen har også garasje, med biloppstillingsplass i front.

Utvendig er eneboligen kledd med vedlikeholdsvennlig materiale. På innsiden er det lekre innredninger og farger og ikke minst en svært god planløsning. I første etasje ligger stuen som er stor og trivelig. Stuen er utstyrt med peisovn ved spiseplassen. I åpen løsning er det et stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer, noe som gir rommet et svært luftig preg.

Videre er det et innbydende bad med dusjhjørne i hver etasje og tre fine soverom på samme plan. Det ene soverommet har garderoberom bak skyvedør og tofløyet utgang til balkong. Det er skyvedørsgarderobe i entré og ekstra lagringsplass i utendørs bod.

Les mer på Finn.no

 

Fosserveien 375

Fosserveien 375, 1960 Løken
5 km fra Høland stadion

Velholdt og pen enebolig med 5 soverom – bad fra 2012 – dobbelgarasje – solfylte terrasser med landlig utsyn.

Fosserveien 375 er en veldig hyggelig og velholdt enebolig over to plan. Eiendommen ligger i landlige og barnevennlige omgivelser, omkranset av åker, eng og skjermende skogsområder. På eiendommen er det en dobbeltgarasje fra 2006, en hagebod og en hundegård. Det ble i 2011skiftet deler av kledning, vinduer og yttertak.

Innvendig har boligen også vært gjenstand for store påkostninger, der blant annet bad og vaskerom ble smakfullt oppusset i 2012. Gulv, vegger og tak på kjøkken er fra 2017, og overflatene ellers er å anses som pene. Boligen har også en særdeles familievennlig planløsning med hele fem gode soverom.

Boligen består ellers av en stor hovedstue med ildsted, en praktisk kjellerstue og et hyggelig kjøkken med plass for spisebord. Det er toalett på både vaskerom og bad, samt bra med garderobeløsninger og lagringsplass i boligen. Sommerstid kan sol og landlig utsyn nytes fra terrasse ved inngangspartiet og fra en terrasse med utgang fra stuen.

Les mer på Finn.no

 

For flere sykkelvennlige boliger, kontakt Aktiv Bjørkelangen, Aktiv Aurskog, Aktiv Årnes eller Aktiv Sørumsand.