Elgrittet 2021 avlyses!

Nå var alt klappet og klart og elgen nystriglet, men dessverre har vi fått et lokalt smitteutbrudd som gjør oss ute av stand til å gjennomføre rittet som planlagt.
Vi er lei oss for at heller ikke 2021 blei et år vi fikk arrangert folkefesten på Høland stadion.
Nå er det bare en ting å gjøre; å se fremover til neste år og glede seg til Elgrittet 29. mai 2022!
De som er påmeldte vil få refundert påmeldingsavgiften innen kort tid via EQTiming.
Vennlig hilsen Elgrittkomitéen

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingen for Elgrittet 2021 er nå åpen!

Vi gleder oss til å møte dere igjen til en ny sykkelfest på Høland Stadion 19 September!

Velkommen!

Ny dato! 19 September

Optimisme til tross, vi velger å flytte vårklassikeren vår til Søndag 19. September. Vi går for «Indian Summer» og et meget hyggelig gjennsyn med dere alle da!

Elgrittet 2021 – 30 Mai!

Hei alle Elgryttere!

Vi er forsiktige optimister, og håper vi kan gjennomføre Elgrittet i år på en trygg og god måte.
Årets dato er søndag 30. mai! Hold av datoen og legg dere i hardtrening,
så holder vi dere oppdatert om når vi vil åpne for påmelding.

Elgrittet 2020 avlyses.

På bakgrunn av coronasituasjonen og behovet for å bidra til smittebegrensning, avlyser vi årets ritt. Vi velger å se fremover og gleder oss til Elgrittet 2021! Vi håper alle får en fin sykkelsommer og finner andre måter å teste formen og utfordre seg selv på!

-Elgrittkomiteen

Coronavirus

Vi følger sykkelforbundets anbefaling om arrangementer i Mai, og har stengt påmeldingen til Elgrittet inntil videre. Vi vil gjøre en ny vurdering om ca. 2 uker, og kommer tilbake med en endelig avklaring da.

Påmelding til Elgrittet 24 Mai 2020 er åpnet!

Vi gleder oss nok en gang til en ny sykkelfest for store og små, påmeldingen er åpnet!

En gledelig nyhet til 13-16 åringene er at Elg 32 Ung er tilbake! En lengre og mer utfordrende løype enn Elg 20, med mer høydemeter og morsom sti! Elgrittet er ellers i kjent drakt, fortsatt med ett tilbud til alle! De minste kan sykle Knøtte- og Kalverittet. Alle kan bryne seg på Elgrittet 10 Trim u/tid, eller Elgrittet 20 Trim u/tid. Tenåringene mellom 13 og 16 år kan velge om de vil konkurrere på tid i Elgrittet 32 Ung, mens alle fra 17 år kan kjempe mot seg selv, klokka og naboen i hovedrittet Elgrittet 54 Turritt! Selvfølgelig venter den digge Elgburgeren på deg i mål, sammen med masse flotte premier!

Sikre deg 54km «Early Bird» tilbud, kun 350,-!
-gjelder til og med 1. Mai

VELKOMMEN TIL HØLAND STADION 24 MAI!

Meld deg på Elgrittet 2019!

Vi gleder oss til en ny sykkelfest for store og små, påmeldingen er åpnet!

Nytt av året er en forenkling av rittet, hvor vi har tilpasset arrangementet til familieprofilen vår.  Vi har noen færre øvelser, men fortsatt ett tilbud til alle! De minste kan sykle det kjente Knøtte- og Kalverittet. Alle kan bryne seg på Elgrittet 10 Trim u/tid, eller Elgrittet 20 Trim u/tid. Tenåringene mellom 13 og 16 år kan velge om de vil konkurrere på tid i Elgrittet 20 Ungdom, mens alle fra 17 år kan kjempe mot seg selv, klokka og naboen i hovedrittet Elgrittet 54 Turritt! Selvfølgelig venter den verdensberømte Elgburgeren på deg i mål, sammen med masse flotte premier!

VELKOMMEN!

Vinnere Elgrittlotteriet 2018

  • Gevinst nr. 1 – Valgfrie vinduer m.v. fra Uldal Trevare AS/Maxbo – lodd nr. 645 – Atle Martinsen, 1940 Bjørkelangen
  • Gevinst nr. 2 – Pioner båt fra Cipax AS – lodd nr. 217 – Klaus Saksgård, Stigersveien 6, Røros
  • Gevinst nr. 3 – Stihl motorsag fra Westreng Maskinforretning AS/Stihl Norge AS – lodd nr. 893 – Indre Akershus Blad, 1940 Bjørkelangen
  • Gevinst nr. 4 – Viking gressklipper – fra Westreng Maskinforretning AS/ Stihl Norge AS – lodd nr. 125 – Anniken Olberg, 1940 Bjørkelangen
  • Gevinst nr. 5 – Elgpølse – lodd nr. 1210 – Bodil Ulverud. 2022 Gjerdrum
  • Gevinst nr. 6 – Elgpølse – lodd nr. 1462 – Emilie Daltorp Lundberg, 1963 Fosser
  • Gevinst nr. 7 – Elgpølse – lodd nr. 1211 – Helga Teigen , 2014 Blystadlia
  • Gevinst nr. 8 – Elgpølse – lodd nr. 544 – Leokadia Grudzeiecka, 1960 Løken

Rett trekning foretatt på Lensmannskontoret, Bjørkelangen 29.5. 2018 av Svein Engen.

Vi har både telefonnummer og fullstendig privatadresse på alle vinnerne, som samtlige er kontaktet og blitt orientert.

Vi gratulerer vinnerne!!

Samtidig takker vi gruppene som har stått for loddsalget, og som deler overskuddet ved lotteriet i forhold til solgte lodd.

ELGRITTET 2018

Vinn lånebil for en valgfri helg!

Vår samarbeidspartner Haugerud og Foss Bil As har stand på Elgrittet på søndag. Besøker du dem på stand har du sjansen til å vinne en lånebil (Peugeot 3008 eller 5008)for en valgfri helg!

I tilegg stiller de velvillig opp med Elgritt-profilerte «pace-cars» for å roe ned farten utfra stadion.

Du kan vinne sykkel hvis du deltar på Elgrittet 2018!

Denne kan bli din!

Alt du behøver å gjøre er å delta på Elgrittet på søndag.Vi trekker en heldig vinner av denne lekre premien fra Foss Sport.

Foss Sport stiller i tillegg med egen salgsbod med småvarer som for eksempel slanger/dekk, energiprodukter m.m. Og får du trøbbel med sykkel før start skal du se du får hjelp med det og…

Kun 10 dager igjen til Elgrittet – Er du påmeldt?

Med fantastiske værutsikter og en Elgrittskog i full vårblomstring ligger det meste til rette for et fantastisk Elgrittet 2018 den 27 Mai. Og husk at Elgrittet på ingen måte er kun for de som ønsker å sykle 54 km og 795 høydemeter fortest mulig. Du kan sykle 32 km, med mye sti, eller en familievennlig 20 eller 10 km. Perfekt for en sykkeldag for hele familien.

Og enten du melder deg på 54, 32 eller 20 km lover vi deg masse gira syklister, flott natur, adrenalin og en mettende elgburger når du kommer i mål. (Selvsagt fortsatt inkludert i påmeldingsavgiften)

Vi gleder oss til å seg deg!

Meld deg på nå!

Vel gjennomført dugnad i terrengpartiet

Elgrittkomiteen og Høland Sykkel gjennomførte søndag 13 mai dugnad i terrengpartiet i Elgrittraseen.

Det ble drenert, lagt på mer bark og kloppene/broene er utbedret. Alt ligger tilrette for en flott sykkelopplevelse den 27 mai!

Ikke glem å bestille Elgrittskjorta 2018

Benytt anledningen når du melder deg på årets ritt til å bestille den klassiske Elgrittskjorta, en teknisk treningsskjorte av god kvalitet. Den er i bruk i treningsrom og spinningsaler over hele Østlandet vinteren igjennom. Bestiller du når du melder deg på så får du den til meget gunstige 150,- mens venter du til rittdagen så koster den 200,-.

Parkering og logistikk Elgrittet 2018

Som i 2017 blir det organisert parkering for syklister på to store P-plasser på selve stadion.(Se bildet) Skulle disse bli fulle vil Parkeringsvakter fra Høland IL anvise alternative parkeringer i Løken Sentrum(5-600 meter fra stadion) alternativt andre mindre plasser i nærheten.

MEKK Bjørkelangen stiller med sykkelvask i målområdet, både varmt og kaldt vann.

Det forefinnes også dør direkte inn til 8 store garderober med dusj på langsiden av Høland Stadion, mot start/mål området. Vi oppfordrer til å benytte denne inngangen etter endt ritt. Garderobene vil være merket.

Oversiktsbilde parkering logistikk